Ons Team

Onze logopedisten zijn professionals bij wie jij je snel op je gemak voelt.
Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop.
Wij luisteren naar jouw hulpvragen en zorgen voor een goede behandeling, begeleiding en advisering.

Joyce Vrijdag – Schutten
Praktijkhouder | Logopedist
joyce.vrijdag@
logopedielichtenvoorde.nl
06 39 60 97 31

Ik ben de gedreven praktijkhouder van Logopedie Oost Gelre.
Mijn studie heb ik voltooid in 2002 aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle en al ten tijde van het afstuderen ben ik begonnen met werken in de huidige praktijk.
Vanaf 2011 ben ik de praktijkhouder van een praktijk die kwaliteit en zorg op maat levert voor jong en oud.

Door de jaren heen ben ik uitgegroeid van een allround logopedist naar een logopedist met veel affiniteit en kennis en kunde in de jongere doelgroep en de specialisatie in lees- en spellingsproblematiek en dyslexie. Door verschillende cursussen en trainingen, behandel ik veel jonge kinderen met spraak-taalproblemen. Niet alleen een goede begeleiding van het kind, maar ook dat van de ouders vind ik belangrijk en uitdagend. Waar nodig zal contact met school of andere betrokkenen plaatsvinden, om een behandeling af te stemmen.
Ook (jong) volwassenen worden middels Rationeel Emotieve Therapie (RET) bij diverse (lichamelijke) klachten door mij geholpen.

Naast de logopedische behandelingen hou ik mij bezig met ontwikkelingen en vernieuwingen binnen de logopedie en met allerlei organisatorische zaken rondom de praktijk. Dit varieert van het doen van boodschappen, het geven van een voorlichting, tot het contact met de zorgverzekeraars.
Het werken in de praktijk vind ik ontzettend afwisselend en inspirerend en doe dit nog steeds met ontzettend veel plezier!

Ik ben werkzaam op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag.

Nicole Maas
Logopedist | Compagnon
nicole.maas@
logopedielichtenvoorde.nl
06 82 57 46 28

 • Adem/Stemproblemen
 • Manuele Larynx Facilitatie
 • Slikproblemen bij ouderen
 • NAH, Afasie, Dysartrie
 • Neurologische aandoeningen
 • Oncologie
 • Chronisch hoesten
 • Spraakafzien
 • Stotteren
 • Spraak-taalproblemen
 • Schisis

Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de Hogeschool Enschede (nu Saxion).
Hierna heb ik 21 jaar als logopedist gewerkt waarvan 15 jaar als praktijkhouder en 6 jaar in een Orthopedagogisch Behandelcentrum voor kinderen met ontwikkelingsproblemen. Vervolgens heb ik 12 jaren als manager in de zorg gewerkt.

Na verloop van tijd ontdekte ik dat ik het mooie vak Logopedie steeds meer begon te missen en besloot ik om mijn oorspronkelijke professie weer op te pakken. Ik ben iedere dag ongelofelijk blij met mijn besluit.
Ik voldoe na een herintrederstraject opnieuw aan alle kwaliteits- en scholingseisen en sta dan ook weer met trots geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ik behandel allround, maar heb  speciale affiniteit met het behandelen van volwassenen met stem- en ademproblemen, hoorproblemen (spraakafzien), taal-, spraak- en slikproblemen bij neurologische aandoeningen (bv. een CVA of bij MS), stem- spraak-, slikproblemen bij Oncologie en Stotteren. Ik ben gedreven in het samenwerken met andere zorgverleners en zoek hierin graag de verbinding.

Joyce is praktijkhouder en vroeg of ik wilde samenwerken. Zo kan de kennis en ervaring die ik heb over management en organisatie ingezet worden voor verdere doorontwikkeling van deze mooie praktijk.
Per 1-1-2023 is deze samenwerking een feit. Vanaf dat moment werk ik als compagnon mee binnen de praktijk.

Ik behandel 3 dagen in de week en houd me 1 dag per week bezig met organisatie, ontwikkeling en HRM zaken. Zo combineer ik alle ervaring die ik eerder heb opgedaan. Hoe mooi is dat!

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Aafke Tankink
Logopedist
aafke@logopedielichtenvoorde.nl 06 82 56 17 42

 • Spraak-taalproblemen
 • Lees- en spellingsbegeleiding
 • Stemproblemen

Ik ben in januari 2022 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Gedurende mijn opleiding heb ik ervaring binnen het speciaal basisonderwijs opgedaan en stage gelopen binnen deze praktijk.  Na het voltooien van mijn opleiding wilde ik heel graag mijn kwaliteiten inzetten voor Logopedie Oost Gelre. 

Ik heb veel affiniteit met het werken met kinderen.
Ik ben enthousiast, leergierig en straal rust en vertrouwen uit.
Ik behandel voornamelijk spraak-taalproblemen op diverse basisscholen in de gemeente Oost Gelre. Ik ben mij volop aan het ontwikkelen op verschillende gebieden door diverse nascholingen. 

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Jennie Rietberg
Logopedist
jennie.rietberg@
logopedielichtenvoorde.nl
06 28 12 30 01

 • Spraak-taalproblemen
 • Lees- en spellingsbegeleiding

Ik ben sinds augustus 2022 gestart bij  Logopedie Oost Gelre.
Ik ben in juni 2022 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn vierdejaars stageperiode heb ik gelopen binnen deze praktijk.
Dit beviel zo goed dat ik met plezier mijn kennis en kunde inzet voor Logopedie Oost Gelre.

Gedurende mijn opleiding heb ik stage-ervaring opgedaan in twee verschillende allround logopediepraktijken en zo veel geleerd over de verschillende behandelgebieden bij kinderen. 
Tijdens mijn opleiding heb ik de minor ‘Dyslexie: signalering & begeleiding’ en de verdieping ‘Het jonge kind’ gevolgd.

Ik heb veel affiniteit met kinderen en probeer ze op hun gemak te laten voelen tijdens de behandeling en samen voor een goed en optimaal resultaat te gaan. Dit doe ik met heel veel plezier.

Ik ben werkzaam op de maandag en woensdag.

Karlijn Spijkers
Logopedist
info@logopedielichtenvoorde.nl

 • Slikproblemen bij ouderen
 • NAH, Afasie, Dysartrie
 • Neurologische aandoeningen

Ik ben in juli 2021 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gedurende mijn opleiding heb ik stage-ervaring opgedaan in de allround logopediepraktijk en in het ziekenhuis.
Hier heb ik veel geleerd over de verschillende doelgroepen binnen de logopedie; spraak-taalontwikkeling kinderen, gehooronderzoek, slikproblemen en neurologische spraak en taalproblematiek.
Ik heb tijdens mijn opleiding de minor Neurorevalidatie en de verdieping “verstandelijke beperking” gevolgd. Zo ben ik breed inzetbaar bij verschillende doelgroepen.

Ik volg momenteel de masterspecialisatie Taal- en Spraakpathologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. 
Ik ben voor de praktijk als oproepkracht inzetbaar bij volwassenen met neurologische aandoeningen.